JOBB HOS INGLOT!

Heihei dere!
Beklager for at jeg har vært borte fra bloggen en stund, har egentlig bare hatt litt lite inpirasjon og hatt en del å styre med den siste mnd. Men nå er jeg tilbake, men mer motivasjon enn noen gang. Har så mange fantastiske venninner som tror på meg, støtter meg og vil se meg holde på med det jeg elsker. Kunne ikke vært mer takknemlig for det og støtten de hele tiden gir meg. 

Jeg har fått meg jobb hos INGLOT!! Kunne ikke vært mer fornøyd og glad for dette. Føler meg veldig heldig i og med at de i utgangspunktet kun ansetter ferdig utdannet makeup artister, noe som jeg ikke er. Jeg begynner på Tone Lise Akademiet til høsten for å gå det, så jeg stilte egentlig bare opp med erfaringen min fra Vita Exclusive + egen interesse. Jeg var på både vanlig intervju og prøvesminking hvor jeg skulle legge en full face makeup look på en modell i 45 min. Dette er noe av det mest stressende jeg har vært med på, alt av planlegging og arbeid før prøvesminking gjorde meg utrolig nervøs, men heldigvis gikk det bra! Teamet på INGLOT er så utrolig koselige og har fått en ordentlig god start. Teamet er som en familie, og føler at jeg har kommet for å bli. Gleder meg bare masse til å komme i gang, bli kjent med alle menneskene, utvikle meg i bransjen og bli en del av dette fantastiske teamet. 

Husk på at alt er mulig! Og du kan klare det du bestemmer deg for ♡

❥ Stine

Én kommentar

stavangerinmyheart

13.05.2017 kl.13:01

Gratulerer:))) Så kjekt:))

Skriv en kommentar

+ legg meg til som venn


STINE IVERSEN BJØRNERUD
❥ 20 y/o - Oslo, Norway

❥ Beauty Makeup Artist student ved Tone Lise Akademiet

❥ INGLOT Norge

❥ Lovin' the blog life

❥ Negldesigner og vipetekniker: 'stinebeauty' på Instagram og Facebook

♡ ♡ ♡

Heihei og velkommen til min blogg! Så koselig at du er innom.
Jeg er en jente på 20 år fra Oslo som er svært engasjert i skjønnhetsbransjen. Jeg studerer beauty makeup artist på Tone Lise Akademiet i Oslo go triver utrolig godt med det. Jeg jobber på INGLOT og kunne ikke vært mer takknemlig for jobben min. Her på bloggen min blogger jeg om sminke, skjønnhet og velvære, fashion og mote, mat og oppskrifter og alt annet jeg føler for å skrive om. Jeg håper dere finner bloggen min interessant og gjerne følger med - det er kjempe koselig.
Ha en fin dag! Vi blogges.
❥ Stine

♡ ♡ ♡


Finn meg her:
> Instagram <
> Weheartit <
Snapchat: @stineib96

Stinebeauty:
> Facebook <
> Instagram <


hits