BEAUTY MAKEUP ARTIST UTDANNELSE PÅ TONE LISE AKADEMIET

Heihei!

En stund siden jeg har vært her på bloggen, men har rett og slett ikke helt visst hva jeg skal blogge om. Nå har jeg startet på beauty makeup artist utdanning på Tone Lise Akademiet og føler derfor at jeg har en del jeg kan blogget om! Trives utrolig godt, masse hyggelige jenter, flinke lærere og super godt miljø i klassen. Er virkelig så fantstisk å studere noe man brenner for, lærer og presterer så mye bedre enn jeg noen gang har gjort på skolen. Utrolig gøy!

Processed with VSCO with n1 preset

Så langt på Tone Lise så er noe av det vi har lært prep av hud, hudtyper, base makeup, bryn, low- and highlight, blush, og startet litt på øyesminke nå. Jeg har lenge vært interessert i makeup og skjønnhet, lært veldig mye om sminke og hvordan å legge det ved å se på youtube og trodde egentlig jeg kunne en del. Ikke misforstå meg - jeg kan en del, men det er så mye grunnleggende og små ting som man aldri lærer med mindre man går på skole. For eksempel det å tilpasse sminke etter ansiktsform og øyeform på akkurat den kunden man sminker, eller at det å legge en øyeskygge som er komplimentærfargen til øyefargen på kunden får øynene til å poppe og fremheves veldig! Aldri tenkt på og heller aldri noe jeg ville lært og brukt videre om det ikke var for skolen. Er så glad og takknemlig for å ha fått begynne på Tone Lise Akademiet - føler dette er starten på noe veldig bra!

Nå på fredag lærte vi også hvordan legge makeup på mørk hud. Utrolig spennende - en ny utfordring. Men resultatet ble veldig bra - jeg og en som heter Heidi (blitt en god venninne av meg på skolen) gjorde denne looken sammen. Modellen ble selv veldig fornøyd så det var utrolig gøy! Bildet ble også lagt ut på klassens egen Instagram profil! Makeup studiet på Tone Lise har sin egen Instagram bruker hvor man kan følge elevene år etter år og se hva vi driver med. Den heter @bmatonelise og oppdateres hver dag! Gjerne også følg meg på Instagram og Snapchat for å følge med, kommer til å oppdaterer begge stedene ganske ofte fremover.

Instagram: @stineib
Snapchat: @stineib96

Gleder meg masse til ukene videre på Tone Lise og skal oppdatere både her, på Instagram og Snapchat så mye jeg kan fremover.

 

Husk på at det viktigste du kan gjøre er å følge hjertet - tro på seg selv og go for it

❥ Stine

JOBB HOS INGLOT!

Heihei dere!
Beklager for at jeg har vært borte fra bloggen en stund, har egentlig bare hatt litt lite inpirasjon og hatt en del å styre med den siste mnd. Men nå er jeg tilbake, men mer motivasjon enn noen gang. Har så mange fantastiske venninner som tror på meg, støtter meg og vil se meg holde på med det jeg elsker. Kunne ikke vært mer takknemlig for det og støtten de hele tiden gir meg. 

Jeg har fått meg jobb hos INGLOT!! Kunne ikke vært mer fornøyd og glad for dette. Føler meg veldig heldig i og med at de i utgangspunktet kun ansetter ferdig utdannet makeup artister, noe som jeg ikke er. Jeg begynner på Tone Lise Akademiet til høsten for å gå det, så jeg stilte egentlig bare opp med erfaringen min fra Vita Exclusive + egen interesse. Jeg var på både vanlig intervju og prøvesminking hvor jeg skulle legge en full face makeup look på en modell i 45 min. Dette er noe av det mest stressende jeg har vært med på, alt av planlegging og arbeid før prøvesminking gjorde meg utrolig nervøs, men heldigvis gikk det bra! Teamet på INGLOT er så utrolig koselige og har fått en ordentlig god start. Teamet er som en familie, og føler at jeg har kommet for å bli. Gleder meg bare masse til å komme i gang, bli kjent med alle menneskene, utvikle meg i bransjen og bli en del av dette fantastiske teamet. 

Husk på at alt er mulig! Og du kan klare det du bestemmer deg for ♡

❥ Stine

HERE WE GO AGAIN

Processed with VSCO with f2 preset

Heihei! Jeg har igjen bestemt meg for å begynne og blogge. Kanskje denne gangen enda mer seriøst enn de andre hundre gangene. Jeg elsker å blogge! Ta bilder og redigere dem er noe jeg gjør på et daglig basis, så dette skal bli gøy! Blogger om alt som faller meg inn, interesser osv. Du er hjertelig velkommen til å følge bloggen min om du vil!

❥ Stine

Les mer i arkivet » September 2017 » Mai 2017 » Mars 2017
+ legg meg til som venn


STINE IVERSEN BJØRNERUD
❥ 20 y/o - Oslo, Norway

❥ Beauty Makeup Artist student ved Tone Lise Akademiet

❥ INGLOT Norge

❥ Lovin' the blog life

❥ Negldesigner og vipetekniker: 'stinebeauty' på Instagram og Facebook

♡ ♡ ♡

Heihei og velkommen til min blogg! Så koselig at du er innom.
Jeg er en jente på 20 år fra Oslo som er svært engasjert i skjønnhetsbransjen. Jeg studerer beauty makeup artist på Tone Lise Akademiet i Oslo go triver utrolig godt med det. Jeg jobber på INGLOT og kunne ikke vært mer takknemlig for jobben min. Her på bloggen min blogger jeg om sminke, skjønnhet og velvære, fashion og mote, mat og oppskrifter og alt annet jeg føler for å skrive om. Jeg håper dere finner bloggen min interessant og gjerne følger med - det er kjempe koselig.
Ha en fin dag! Vi blogges.
❥ Stine

♡ ♡ ♡


Finn meg her:
> Instagram <
> Weheartit <
Snapchat: @stineib96

Stinebeauty:
> Facebook <
> Instagram <hits