JOBB HOS INGLOT!!!

Heihei dere!
Beklager for at jeg har vært borte fra bloggen en stund, har egentlig bare hatt litt lite inpirasjon og hatt en del å styre med den siste mnd. Men nå er jeg tilbake, men mer motivasjon enn noen gang. Har så mange fantastiske venninner som tror på meg, støtter meg og vil se meg holde på med det jeg elsker. Kunne ikke vært mer takknemlig for det og støtten de hele tiden gir meg. 

Jeg har fått meg jobb hos INGLOT!! Kunne ikke vært mer fornøyd og glad for dette. Føler meg veldig heldig i og med at de i utgangspunktet kun ansetter ferdig utdannet makeup artister, noe som jeg ikke er. Jeg begynner på Tone Lise Akademiet til høsten for å gå det, så jeg stilte egentlig bare opp med erfaringen min fra Vita Exclusive + egen interesse. Jeg var på både vanlig intervju og prøvesminking hvor jeg skulle legge en full face makeup look på en modell i 45 min. Dette er noe av det mest stressende jeg har vært med på, alt av planlegging og arbeid før prøvesminking gjorde meg utrolig nervøs, men heldigvis gikk det bra! Teamet på INGLOT er så utrolig koselige og har fått en ordentlig god start. Teamet er som en familie, og føler at jeg har kommet for å bli. Gleder meg bare masse til å komme i gang, bli kjent med alle menneskene, utvikle meg i bransjen og bli en del av dette fantastiske teamet. 

Husk på at alt er mulig! Og du kan klare det du bestemmer deg for ♡

❥ Stine

HERE WE GO AGAIN

Processed with VSCO with f2 preset

Heihei! Jeg har igjen bestemt meg for å begynne og blogge. Kanskje denne gangen enda mer seriøst enn de andre hundre gangene. Jeg elsker å blogge! Ta bilder og redigere dem er noe jeg gjør på et daglig basis, så dette skal bli gøy! Blogger om alt som faller meg inn, interesser osv. Du er hjertelig velkommen til å følge bloggen min om du vil!

❥ Stine

Les mer i arkivet » Mai 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
+ legg meg til som venn


STINE IVERSEN BJØRNERUD
❥ 20 y/o - Oslo, Norway
❥ INGLOT Norge

❥ Lovin' the blog life

❥ Negldesigner og vipetekniker: 'stinebeauty' på Instagram og Facebook

♡ ♡ ♡

Heihei og velkommen til min blogg! Så koselig at du er innom.
Jeg er en jente på 20 år fra Oslo som er svært engasjert i skjønnhetsbransjen. Jeg jobber på INGLOT og kunne ikke vært mer takknemlig for jobben min. Her på bloggen min blogger jeg om sminke, skjønnhet og velvære, fashion og mote, mat og oppskrifter og alt annet jeg føler for å skrive om. Jeg håper dere finner bloggen min interessant og gjerne følger med - det er kjempe koselig.
Ha en fin dag! Vi blogges.
❥ Stine

♡ ♡ ♡


Finn meg her:
> Instagram <
> Weheartit <

Stinebeauty:
> Facebook <
> Instagram <hits