ANBEFALING: Chanel Les Beiges solpudder

Heihei dere og god mandag! ♡

Processed with VSCO with hb1 preset

Her kommer jeg med en liten anbefaling. Har lenge hatt lyst på dette solpudderet og fikk det til jul - jeg kunne ikke vært er fornøyd! Det er NYDELIG. Det er Chanel Les Beiges(healty glow sheer powder) solpudder. Det er et solpudder som finnes i flere forskjellige nøyanser, men jeg valgte nr 50, det er litt mer gråbrunt enn oransjebrunt som de andre er. Valgte dette bare fordi jeg kler mer gråtoner. Det har ikke glitter i seg, men skimmer. Du får en faktastisk glød i hele ansiktet, man blir ordentlig solbrun! Jeg elsker det så mye. Jeg bruker det til countoring i panne, skinn og hake. Det blander seg kjempe fint inn med et annet pudder du evt har satt, det bare er så friskt, naturlig og glødene!

Processed with VSCO with hb1 preset

Det som også er med Chanel sine produkter - de varer helt sinnsykt lenge. Kjøp en blush eller et pudder fra Chanel, du har det for alltid. Jeg måtte slå på stortromma og kjøpe med meg Chanel sin pudder kost, den gjør hele prossessen komplett. Selvfølgelig, den er ikke nødvendig, du kan bruke hvem som helst pudder/countoring børste til dette solpudderet. 

Håper anbefalingen falt i smak, gjerne gi meg en tilbakemelding på om anbefalinger av produkter er noe jeg skal fortsette med.

❥ Stine

Les mer i arkivet » September 2017 » Mai 2017 » Mars 2017
+ legg meg til som venn


STINE IVERSEN BJØRNERUD
❥ 20 y/o - Oslo, Norway

❥ Beauty Makeup Artist student ved Tone Lise Akademiet

❥ INGLOT Norge

❥ Lovin' the blog life

❥ Negldesigner og vipetekniker: 'stinebeauty' på Instagram og Facebook

♡ ♡ ♡

Heihei og velkommen til min blogg! Så koselig at du er innom.
Jeg er en jente på 20 år fra Oslo som er svært engasjert i skjønnhetsbransjen. Jeg studerer beauty makeup artist på Tone Lise Akademiet i Oslo go triver utrolig godt med det. Jeg jobber på INGLOT og kunne ikke vært mer takknemlig for jobben min. Her på bloggen min blogger jeg om sminke, skjønnhet og velvære, fashion og mote, mat og oppskrifter og alt annet jeg føler for å skrive om. Jeg håper dere finner bloggen min interessant og gjerne følger med - det er kjempe koselig.
Ha en fin dag! Vi blogges.
❥ Stine

♡ ♡ ♡


Finn meg her:
> Instagram <
> Weheartit <
Snapchat: @stineib96

Stinebeauty:
> Facebook <
> Instagram <hits