LOUIS VUITTON IPHONE CASE

Heihei dere og god lørdag! Jeg håper alle har en super helg så langt. 

Jeg har nettopp kjøpt meg Louis Vuitton iPhone deksel og er så sinnsykt fornøyd! Har sett det litt rundt på sosiale medier i det siste og kunne ikke vente med å skaffe det selv. Det er kvalitet, så det kommer til å holde så lenge mobilen holder og er bare superfint! Jeg er personlig veldig glad i Louis Vuitton, jeg kunne faktisk ikke vært mer fornøyd! Hva syns dere?

 Processed with VSCO with c2 preset 

Jeg er in love! Her er linken til dekselet for de som er interessert.

Ønsker alle en strålende fin helg og lørdag videre! Vi blogges.

❥ Stine
 

 

SHISEIDO NYHETSKURS

Heihei og god onsdag alle sammen! 

Igår var jeg på Shiseido sitt nyhetskurs sammen med masse herlige kollagaer og mange andre hyggelige mennesker fra VITA, Kicks, Fredrik&Louisa og Douglas. Superkoselig å se alle igjen og hilse på nye. Er virkelig så mange hyggelige mennesker i skjønnhetsbransjen, og møter bare fler og nye fjes hele tiden. I tillegg til at jeg elsker å være på jobb så er det så mye mer jeg elsker ved jobben min, blant annet alle kursene vi får dra på og alle de hyggelige menneskene jeg omgås av. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Fineste Anna som er min ride or die partner på kurs. Herlig jente! For dere som lurer så er det bare å glede seg masse til nyhetene til Shiseido kommer! De kommer i butikk i uke 12. Jeg gleder meg hvertfall, Shiseido er et av mine favoritt merker, så jeg er allerede solgt og må kjøpe meg alt når det kommer i butikk! 

Produktene som kommer er følgende: 
Lights Powder Illuminator: Dette er et pudder med hele sju farger! Shiseido kaller det regnbuepudderet. Det er kjempe fint! Du kan bruke det som en type highligheter i hele anskitet, uten at det blir for mye. Den vil gi deg en naturlig og fin glød i hele ansiktet. Eller du har dele opp pudderet og bruke det som en kraftigere highlight på kinnbenene, blush eller faktisk også countoring. Et fantastisk pudder som er veldig drøyt i bruk. Link her
Ibuki Smart Filtering Smoother: Dette er et produkt du skal legge over/utenpå sminke for å få en enda mer flawless look. Den minimerer porer, gjevner ut og får huden til å se enda bedre ut. Vi fikk teste den på kurset igår, og den er helt fantastisk! Da la vi den mellom pekefingeren og tommelen, i den kroken vi alle har med masse rynker. Det er ikke tull - alle rynkene ble borte og de ble en jevn og myk overflate. Helt fantastisk! Dropp å freshe deg opp med pudder, bruk denne! Vet at hvert fall jeg kommer til å kaste meg over dette produktet når det kommer i butikk. Link her.
- Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation SPF 20: En ny foundation kommer de også med! Det er søsteren til Synchro Skin orginalen. Synchro Skin er allerede en bestselger så derfor kom de nå med Synchro Skin Glow. Dette er en foundation for deg som åpenbart ønsker mer glød, se friskere og freshere ut. Har du sliten, grå og gussen hud er den perfekt for deg, men det er også en foundation som alle kan bruke. Den har light dekkevne slik at den blir mest mulig naturlig og jevner ut huden. Det er en fantastisk foundation som jeg vet jeg kommer til å måtte teste når den kommer i butikk! Kan ikke vente. Link her.
- Sports BB Broad Spectrum SPF 50+ WetForce: Ååå jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker dette produktet! Jeg er allerede obsessed og vet at jeg kommer til å kjøpe det i bøtter og spann. Dette er en solkrem til ansiktet. Produktet går inn i vår solserie, og har en SPF på 50+, noe jeg syns er det beste. Men det er en solkrem med farge! Du får den i 'Light', 'Medium' og 'Dark'. Poenget med denne solkremen er at vi som gjerne skulle gått på stranden eller på trening sminket, her er løsningen! Den er så fin! Jeg vil si den har medium dekkevne, den gjør at huden ser flawless ut med en gang og den sitter som bare det gjennom treningen og i vannet på stranden. På solkremen står det 'WetForce' som er en teknologi som kun Shiseido har, nemlig at solkremen fester seg 120% bedre når den kommer i kontakt med vann. Hvor sykt er det? Nesten ikke til å tro - men det er sant! Les om WetForce på Shideido.com og du vil forstå. Derfor er solkremene til Shiseido perfekte for barn som holder på i vannet hele dagen, men også i sanden da den også er sandavstøtende. Alle burde bruke solkrem hver eneste dag, dette er superviktig! Og som meg nå - om du er lei av å sminke deg hver dag er dette produktet alt du trenger! Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste! Link her.

Håper dere er like spente som meg og at dere fikk lyst på noen av disse produktene, jeg skriver og reklamerer for Shiseido fordi jeg fra bunnen av mitt hjerte elsker merket! Jeg bruker blant annet Shiseido hudpleie hver kveld. Da bruker jeg Ultimune, Ultimune øye, Glow serumet og Glow ansiktskrem. For dere som ønsker et innlegg om min hudpleie rutine er det bare å skrike ut, det deler jeg gjerne med dere.

Håper alle får en strålende onsdag videre! Vi blogges.

❥ Stine

Les mer i arkivet » September 2017 » Mai 2017 » Mars 2017
+ legg meg til som venn


STINE IVERSEN BJØRNERUD
❥ 20 y/o - Oslo, Norway

❥ Beauty Makeup Artist student ved Tone Lise Akademiet

❥ INGLOT Norge

❥ Lovin' the blog life

❥ Negldesigner og vipetekniker: 'stinebeauty' på Instagram og Facebook

♡ ♡ ♡

Heihei og velkommen til min blogg! Så koselig at du er innom.
Jeg er en jente på 20 år fra Oslo som er svært engasjert i skjønnhetsbransjen. Jeg studerer beauty makeup artist på Tone Lise Akademiet i Oslo go triver utrolig godt med det. Jeg jobber på INGLOT og kunne ikke vært mer takknemlig for jobben min. Her på bloggen min blogger jeg om sminke, skjønnhet og velvære, fashion og mote, mat og oppskrifter og alt annet jeg føler for å skrive om. Jeg håper dere finner bloggen min interessant og gjerne følger med - det er kjempe koselig.
Ha en fin dag! Vi blogges.
❥ Stine

♡ ♡ ♡


Finn meg her:
> Instagram <
> Weheartit <
Snapchat: @stineib96

Stinebeauty:
> Facebook <
> Instagram <hits